top of page

Keramiek les

Zin om contact te maken met je eigen creativiteit in een ontspannen sfeer.

 

Samen of individueel bezig zijn met een verrassend resultaat. Geef je dan op voor een cursus Keramiek bij Nanda

 

Tijdens de cursus is het mogelijk om diverse kleitechnieken te leren kennen en toe te passen. Al doende kom je er achter wat het beste bij je past en wat je het meeste aanspreekt. De resultaten zijn altijd verrassend en bijzonder. Voor deze cursus hoef je ook niet te beschikken over bepaalde vaardigheden, deze ga je ontdekken.

 

Je bent bezig met natuurlijke materialen en op een speelse manier ga je vormen creëren waarin je jezelf kwijt kunt. Deze Keramiekcursus geeft je de mogelijkheid om in een kleine setting te ontspannen in mijn eigen atelier.

 

Een cursus bestaat uit 6 dagdelen, waarin je een voorwerp gaat kleien en daarna kan je kiezen uit verschillende glazuurtechnieken, Raku stoken behoort ook tot de mogelijkheid. Aan deze cursus kunnen max. 6 personen deelnemen. Je kunt er voor kiezen om deze cursus samen met een vriend/vriendin te doen waardoor je deze ervaring kunt delen, wat zeker een extra dimensie geeft.

 

Cursussen:

  • Keramiek lessen ( 6 avonden van 2,5 uur) 

       De keramiek les wordt gegeven op dinsdagavond van                19.30-22.00 uur of vrijdag ochtend van 09.30 -12.00 uur

  • Raku stoken is in overleg op een zaterdag vanaf 9.30 uur tot dat alles klaar is.

 

Voor aanvullende informatie of deelname neem dan contact met mij op.

Cursus agenda 2019 op aanvraag

Tel: 06-23801963  |  Email: Nanda.oldenburg@me.com

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

Bericht ontvangen!

bottom of page